Головна » 2017 » Березень » 21 » Шевченкове слово могутнє на весь світ
10:56 AM
Шевченкове слово могутнє на весь світ

         «Шевченкове слово могутнє на весь світ» - під таким гаслом пройшли у Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів заходи, приурочені святкуванню 203 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка.

Педагог – організатор  Шух В.Я. підготувала для учнів 5-10 класів загальношкільну лінійку  «Цікаві факти із життя Шевченка». Учні 5-9 класів під керівництвом учителя української мови та літератури Куліш Н.В. підготували літературну композицію «Вінок Кобзареві», у якій           воєдино переплелися минуле й сьогодення, звучали Шевченкові вірші, актуальні сьогодні, а також твори сучасних поетів, звернені до Кобзаря. Із названою композицією учні взяли участь у конкурсі читців та інсценівок творів Шевченка у Тростянецькій ОТГ, в якому обійняли ІІІ місце.

Під керівництвом учителя Годлєвської Р.П. учні 5 класу підготували усні повідомлення «Дитячі роки Шевченка» та переглянули презентації «Дитячими шляхами» та «Дитинство Тараса», а також взяли участь у виставці ілюстрацій до поезій Тараса Григоровича. Учитель Годлєвська Р.П. організувала виставку репродукцій картин Т.Шевченка. Шкільний бібліотекар Цар Г.В. поновила постійно діючу виставку «Земний уклін тобі, Кобзарю».

Класні керівники провели з учнями години класного керівника, присвячені генію Шевченка.

Переглядів: 500 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]