Головна » 2017 » Квітень » 3 » Тиждень правових знань
2:20 PM
Тиждень правових знань

Нещодавно у Липівській ЗОШ І-ІІІ ст. пройшов Тиждень правових знань.

Педагог-організатор Дутка Л.Р. провела загальношкільну лінійку «Збереження життя і здоров’я учасників навчально – виховного процесу». Учитель правознавства Іванюк І.І. підготувала для учнів 9-10 класів інформаційну годину «Міжнародний суд і Україна».

Протягом Тижня зі школярами спілкувалася психолог Шух В.Я., яка розповідала учням про збереження їх фізичного та психічного здоров’я.

Вчителем християнської етики Труш О.М. проведено години духовності «Сектантські угрупування: загрози, застереження».

Класний керівник Іванюк І.І. запросила священика на зустріч із учнями 8-10 класів. Отець Степан Цихуляк розповів школярам про Божі заповіді та всім дав корисні поради для доброї сповіді.

ЗНВР Годлєвська Р.П. організувала проведення батьківського всеобучу, на якому обговорила з батьками проблему підліткових суїцидів і наявність небезпечних груп у соціальних мережах. Психолог Шух В.Я. розробила інформаційний бюлетень для батьків «Що потрібно знати про «групи смерті» та як захистити дітей від суїциду», а також провела тренінг «Розв’язання конфліктів».

Класні керівники провели зі своїми вихованцями бесіди: «Безпечний інтернет», «Як запобігти поширенню випадків суїциду», «Безвізовий режим України з ЄС».

У шкільній бібліотеці Цар Г.В. оформила книжково-журнальну виставку на правову тематику.

Переглядів: 412 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]