Головна » 2013 » Лютий » 23 » 60-річний ювілей
3:43 PM
60-річний ювілей
16 лютого Липівська ЗОШ І-ІІІ ступенів святкувала 60-річний ювілей, зібравши воєдино вчителів школи, її ветеранів, випускників та учнів.
Дружними аплодисментами зал вітав колишнього директора школи Ходзінського Я.М., директора Малік О.Я., о.В.Салобая та о.С.Цихуляка. Поважні отці вручили цінні подарунки.
Депутат Миколаївської міської ради Дяков В.В. від імені корпусу депутатів обласної ради та за сприяння підприємців с. Липівки Стойка Р., Молошія О., Пушкіна О., Мисаковича Я. подарував школі проектор.
Педагоги – організатори Земцова С.Р. та Мартинець К.М. згуртували педагогічний та учнівський колективи, підготувавши святкове дійство з піснями, танцями та інсценівками. Допомогу в підготовці та проведенні концертної програми надали вчителі Денис О.В., Цимбала Н.А. та директор Народного дому Головань А.А.
Навчальні кабінети гостинно відчинили двері для відвідувачів, а в коридорах гості могли насолоджуватись виставкою художніх робіт ( вишиванок, розпису по склі, графічних робіт, натюрмортів та портретів) вчителів, працівників школи , учнів та випускників.
На завершення святкування усі педагоги зібралися для загальної фотографії та дружнього душевного спілкування та спогадів.

Заступник директора з навчально – виховної роботи Годлєвська Р.П.
Переглядів: 697 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]