Головна » 2016 » Грудень » 5 » Це неможливо забути…
1:55 PM
Це неможливо забути…

Це неможливо забути…

     1933 – найчорніший час в історії України. У пам’яті українців голодомори 192   , 1932-1933, 194 років назавжди залишаться однією з найстрашніших сторінок минулого, яка сприймається на рівні емоцій. А в той же час, голодомор – це історичне явище, яке відбувалося в нашій державі.

     25 листопада у Липівській ЗОШ І-ІІІ ст. педагоги-організатори Шух В. Я. і дутка Л. Р. разом з учнями провели акцію «Незабудки пам’яті», присвячену вшануванню пам’яті жертв голодомору.

     З 21 листопада у шкільній бібліотеці Цар Г. В. організувала тематичну поличку «Жнива скорботи». Усі бажаючі мали можливість переглянути друковані видання, які висвітлюють події 1932-1933 років в Україні.

     Для старшокласників було проведено урок-реквієм «Пам’ять людська. Рік 1933». Педагоги-організатори разом з учнями пригадали трагічні сторінки історії України. Присутні переглянули відеоролик «Чорним по білому», послухали спогади очевидців. Учні читали вірші у супроводі мелодій В.А. Моцарта «Реквієм», «Душа»; Й. С. Баха і ін. «Звуки народжують думки».

     У суботу 26 листопада всі бажаючі долучилися до Всеукраїнської акції «Засвіти свічку».

     Історія має властивість повторюватися. Тому уникнути в майбутньому таких трагедій – наше завдання.  

Переглядів: 570 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]