Головна » 2017 » Грудень » 20 » День святого Миколая
0:44 AM
День святого Миколая
    З першим снігом і морозами приходять в Україну зимові свята. Найулюбленіше свято, якого чекає вся дітвора – день Святого Миколая. Відбулося воно і в Липівській ЗОШ  І-ІІІ ступенів  .
    18 грудня до дітей  5 – 11 класів завітав Святий Миколай.  За традицією він прийшов  з  подарунками.  Роздаючи солодощі, Святий Миколай  бажав дітям бути чемними, робити добро, не ображати нікого, не  сваритися.
   Також у нашій школі було проведене свято Миколая, на яке усі дітлахи чекали цілий рік із нетерпінням. Учні 1-4 класів показали  виставу “Ходить по землі Святий Миколай”.  Діти яскраво зіграли свої ролі. Роль Миколая виконав учень 11 класу  -  Медлярський Ростислав.  Роль ангелів – Кулик Анастасія (4 клас) та Залевська Софія  (2 клас). Були також і негативні персонажі:  Чортики – Канюка Юрій (4 клас), Береза Дмитро (4 клас) та Медик Іван (3 клас). Також діти декламували поезії про святого Миколая, співали пісні.
     Після закінчення свята Миколай роздавав дітям подарунки і солодощі. Усі діти із гарним та святковим настроєм пішли додому, очікуючи вечора та гарних подарунків від святого Миколая.
Переглядів: 743 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]