Головна » 2013 » Грудень » 28 » День святого Миколая-Чудотворця
12:44 PM
День святого Миколая-Чудотворця
Святий Миколай-Чудотворець, належить до найвизначніших святих християнської церкви. Його люблять і вшановують на Заході та Сході. З особливим нетерпінням чекають на день пам'яті святителя діти - бо для них то означає веселе свято й подарунки. З днем святого Миколая вітають і малих і великих. Привітання з Святим Миколаєм приносить радість і веселощі для кожного з нас. Можливо комусь він принесе різочку, але це лише зміни на краще. Таке свято пройшло і в Липівській школі під керівництвом вчителя фізкультури Мацоли Діани Іванівни.
На свято завітали ангелики (Добушовський О., Кохан Р., Піддубняк С.,Почтар М.) , Антипко(Береза М., Білінський Н., Мітяєв О.) та сам святий Миколай (Романишин В.).
А перед тим відбувся суд над дітьми, де головний суддя (Петров Д.) вирішував, чи варті наші діти подарунків. На суді були присутні захисники і обвинувачувачі.
Суд закінчився на користь дітей, які отримали подарунки. Велика подяка генеральному директору ПАТ «Миколаївцемент» пану Д.Мунтяну за надані подарунки до Дня святого Миколая.
Переглядів: 779 | Додав: Naz | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]