Головна » 2018 » Травень » 16 » Форум дитячої літератури
4:32 PM
Форум дитячої літератури

    10 – 13 травня 2018 року у Львові пройшов Дитячий Форум – один з найбільших фестивальних заходів в Україні для розвитку та радості дітей та їхніх батьків.

У межах Дитячого форуму відбувся ярмарок дитячих книжок, ігор та іграшок, а також багато літературних, культурних, мистецьких, освітніх, спортивних заходів.

Головною метою даного заходу є показати дітям, що читання це цікаво і що для того, щоб стати справжнім творцем у будь-якій галузі необхідно вміти включити уяву.

Цього року діти-відвідувачі змогли потрапити до чарівного Королівства «Буквордс» та подорожувати тематичними землями королівства, збираючи ключі від нього на тематичних землях, де відбувалися цікаві майстер-класи, ігри, книжковий ярмарок та ще багато цікавого.

Простір Дитячого Форуму був поділений на зони за зацікавленнями. Це майданчики науки та мейкерства, крафту, літератури, зоокуточок.

11 травня учні Липівської ЗОШ I-III ст. відвідали даний захід та стали учасниками його програма, яка складалася із книжкових виставок, презентацій дитячих видань, квестів, ігор, спортивних розваг, авторських зустрічей та майстер-класів.

Переглядів: 617 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]