Головна » 2017 » Грудень » 14 » КОНКУРСУ СОЦІАЛЬНИХ ІДЕЙ
6:20 PM
КОНКУРСУ СОЦІАЛЬНИХ ІДЕЙ

  У жовтні 2017 року факультет наук про здоров’ я УКУ оголосив початок КОНКУРСУ СОЦІАЛЬНИХ ІДЕЙ для молодих і активних дівчат та хлопців (14-17 років) з усієї України.

   Скористалась можливістю втілити реальні зміни в своїй громаді, учениця 10 класу Липівської ЗОШ І-ІІІ ст. Сидор Анна. Вона розповіла про ІДЕЮ ( йшлося про ремонт спортивного залу, який знаходиться неподалік Липівської ЗОШ ), яку б хотіла реалізувати у своєму селі.

Анна , заповнила форму, де коротко описала свою СОЦІАЛЬНУ ІДЕЮ « ЗДОРОВІ ДІТИ-ЗДОРОВА НАЦІЯ»

  9 грудня 2017 року учениця була запрошена для участі в очному турі в УКУ . Анна не лише презентувала свою соціальну ідею, а й мала змогу пройти тренінг з підготовки проектних заявок для реалізації соціальних проектів та отримати сертифікат.

  Найкращі СОЦІАЛЬНІ ІДЕЇ під керівництвом найбільш вмотивованих дівчат і хлопців отримають супровід представників УКУ в реалізації ВЛАСНОГО СОЦІАЛЬНОГО ПРОЕКТУ.

  Адміністрація Липівської ЗОШ І-ІІІ ст. щиро дякує Цихуляку Михайлу Степановичу, головному спеціалісту відділу соціально-гуманітарних питань Тростянецької сільської ради ТОТГ за сприяння в участі у конкурсі соціальних ідей .

  Надіємось на перемогу та реалізацію нашої ідеї.

Переглядів: 558 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]