Головна » 2018 » Березень » 29 » Разом творимо прекрасне
11:27 PM
Разом творимо прекрасне

    З метою виховання любові до прекрасного, пізнання джерел і процесу творення народного мистецтва, глибшого розуміння природи рідного краю, активізації творчої діяльності та кмітливості школярів у виготовленні виробів з природного матеріалу в Липівській ЗОШ I-IIIст. з 19.02- 26.02.2018р. була проведена виставка-конкурс «Природа і фантазія» серед учнів 5-11класів.

Учні креативно підійшли до виготовлення своїх робіт, а вчитель трудового навчання Метліна О.В. та вчитель образотворчого мистецтва Рой Л.Є. зуміли допомогти розкрити здібності своїх вихованців та спонукати їх до створення справжніх витворів мистецтва.

Роботи переможців шкільного конкурсу « Природа і фантазія» взяли участь у IIетапі виставки – конкурсу у відділі освіти Тростянецької сільської ради Тростянецької ОТГ протягом 1-2 березня 2018 року,серед яких роботи учениці 11 класу Головко Наталії «Чарівні квіти» в номінації «Аранжування і флористика», учениці 9 класу Березюк Софії «Дерево життя» в номінації «Витинанки», учениці 7 класу Особи Аліни «Ніжність» в номінації «Аранжування і флористика» , учениці 6 класу Куліш Анастасії «Краса троянд до серця пролягла … » в номінації «Аранжування і флористика», учениці 8 класу Самолюк Тетяни «Хризантеми» в номінації «Вироби з бісеру», учениці 6 класу Панчук Аліна «Море » в номінації «Малярство на склі».

За результатами конкурсу роботи талановитих учениць посіли призові місця: учениця 8 класу Самолюк Тетяна – I місце, учениця 9 класу Березюк Софія – II місце, учениця 6 класу Панчук Аліна- II місце, учениця 11 класу Головко Наталія та учениця 6 класу Куліш Анастасія-III місце.

Вітаємо переможців та бажаємо подальших творчих успіхів!

Переглядів: 403 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]