Головна » 2018 » Лютий » 8 » Робота з White Board
10:38 PM
Робота з White Board

    Сьогодні світ змінюється з надзвичайною швидкістю. І це природним чином впливає на всі сфери життя, зокрема, і на освіту.

     Наприклад, якщо раніше дитина отримувала інформацію від батьків, школи і друзів, то тепер за її увагу борються Інтернет і різноманітна реклама. Способи впливу постійно удосконалюються: телефони, планшети, ноутбуки – і це не межа. Як в круговороті даних утримувати увагу учнів й ефективно доносити цінні знання, пробуджуючи інтерес і цікавість? Єдиний вихід – це «йти в ногу, а точніше, в технологію і модернізувати спосіб подачі матеріалів».

   10 листопада 2017 р. у 1 класі Липівської ЗОШ І-ІІІ ст. було встановлено інтерактивну дошку з програмним забезпеченням WhiteBoard.


    Вчитель 1 класу Цимбала Н.А. використовує інтерактивну дошку у класі щодня. Навчання дає можливість креативити і цікавіше, наглядніше пояснити матеріал дітям. WhiteBoard є великою допомогою і підтримкою для педагогів початкових класів. Це річ, яку діти сприймають візуально, її можна відчути, на ній можна моделювати. Для самих дітей це є можливість оцінювати свої знання, бо вони працюють візуально і дотично.
      На даний період вчитель Цимбала Н.А. розробила 34 уроки за допомогою програм WhiteBoard та SMART Notebook. Провел 2 відкриті уроки з використанням інтерактивної дошки (13.11.2017 р. та 05.02.2018 р.) та тренінг для батьків "Розвиток пам'яті дітей- важлива умова повноцінного навчання"(грудень 2017 р.). Поки що вчителі та учні вивчають функції новенької дошки, а те що вони вже вивчили, можна переглянути у відеороликах по ссилках, які подані нижче.

http://nadija-z.ucoz.ua/video/vip/9260/shkola/uroki_1_klas_2017_2018_n_r

http://nadija-z.ucoz.ua/video/vip/9261/shkola/navchannja_gramoti_2018_r

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 419 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]