Головна » 2016 » Грудень » 9 » Родинне свято
12:00 PM
Родинне свято

РОДИННЕ СВЯТО

       «Зеленеє жито, зелене, хорошії гості у мене». Такою піснею розпочалося родинне свято під назвою «Родина - це вся Україна» у затишно вбраній залі Липівської ЗОШ І - ІІІ ст. 3 грудня 2016 р. Його організували четвертокласники зі своїм класним керівником Цимбалою Н.А. та вчителем музики Денис О.В.. На свято завітали татусі і матусі, братики і сестрички, дідусі і бабусі, дядьки і тітки, а в когось і хрещені батьки…

Учні  залюбки декламували вірші про своїх матусь, розказували з гордістю про татусів, промовляли слова вдячності бабусям і дідусям,тіткам і дядькам, братам і сестрам. Усім присутнім дарували пісні про свою любов («Моя рідня», «Дружний клас», «Пісня про бабусю і дідуся», «За столом збирається родина»), демонстрували сценки про стосунки у сім’ях.

Коли на екрані демонстрували відеоролик під назвою «Єдина родина», гості свята затамували подих, впізнаючи себе на цих фотографіях.

А батьки не лише були зачаровані дійством, а й брали активну участь у ньому. Діти запросили їх до танку «Якщо ти щасливий». Зворушила до сліз і пісня у виконання матерів «Мамина молитва».

Свято злетіло, як мить… Дозволило присутнім  гарно відпочити, забути про свої буденні клопоти та негаразди, провести приємні хвилини в спільному родинному колі .

І ось лунає пісня «Многая літа…». Її співають усі. Ніхто не залишився байдужим: хтось відверто посміхався, хтось потайки змахував з обличчя сльози від розчулення.

Переглядів: 360 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]