Головна » 2018 » Червень » 1 » Скликав до школи останній дзвінок
6:10 PM
Скликав до школи останній дзвінок

   Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів, і для батьків це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

   

     Привітали школярів директор школи Чех Л.О. та заступник директора з навчально-виховної роботи Годлєвська Р.П. Дирекція школи підвела підсумок роботи за навчальний рік. Були нагороджені грамотами та грошовими нагородами переможці предметних районних олімпіад, конкурсів, а також вручені Похвальні листи учням за відмінні успіхи у навчанні.

      

       Аби розділити радість свята останнього дзвоника, до нас завітали депутати Тростянецької ОТГ, які привітали із святом завершення навчального року усю дружню родину — учнів, вчителів, батьків.
       І ось хвилююча мить… Почесне право Останнього дзвоника надали учням 11 класу. Він сповістив присутніх про початок чудової пори – літніх канікул.

       Радість та смуток переповнюють серця випускників. Навчання у школі закінчилося. Попереду – незвіданий шлях дорослого і серйозного світу.

        У добру путь і щасливу днину, дорогі випускники!

       Чудових вам канікул, школярі!

Переглядів: 630 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]