Головна » 2017 » Грудень » 5 » Тиждень англійської мови
11:05 PM
Тиждень англійської мови

    З  27 листопада по 1 грудня  в Липівській ЗОШ I-III ступенів проходив тиждень англійської мови. Вчителі  І. І. Перейма та Л.О. Чех підготували та провели ряд цікавих заходів, які сприяли формуванню пізнавальних інтересів учнів та розвиткові  їх творчої активності .
 

  В понеділок відбулися лінійки до відкриття тижня англійської мови для учнів 1-4 класів( підготувала  Перейма І. І.) та для учнів 5-11 класів ( підготувала Чех Л.О.).  Дітям розповіли про важливість вивчення англійської мови та ознайомили з планом заходів  на тиждень. 


     У вівторок в 3 класі був проведений  урок - гра «English is fun», який підготувала   Перейма І. І.  Учні  із захопленням розв’язували кросворди, відгадували загадки, розмальовували картинки та складали вірші. Учні старших класів здійснили віртуальну подорож англомовними країнами разом з вчителем  Чех Л.О.


    В середу учні старших класів мали нагоду побувати в англійському кафе та скоштувати традиційний англійський напиток (Чех Л. О.), а в 6 класі було проведено  інтелект - шоу між двома командами (Перейма І. І.).


     В четвер серед учнів 1-4 класів був організований конкурс на найкращий малюнок до англійської казки, переможцем якого стала  учениця 2 класу Соловйова Поліна.


   

    І завершився тиждень відкритими виховними заходами: для учнів початкових класів була представлена музична постановка казки «  Snow White and the seven dwarfs»( Перейма І. І. ) а для учнів старших класів « Halloween  »  (Чех Л. О.).В учнів залишилися  позитивні  емоції та приємні враження.   

 

Переглядів: 338 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]