Головна » 2018 » Вересень » 17 » Виставка – конкурс «Квітковий вернісаж».
3:32 PM
Виставка – конкурс «Квітковий вернісаж».

Виставка – конкурс «Квітковий вернісаж».
Квіти – вічні супутники нашого життя. Палахкотять біля вікон українських осель золотим сяйвом мальви і жоржини, чорнобривці і маки, буяють нагідки, троянди, айстри. Квіти, як і музика, створюють піднесений настрій, надихають на творчість.
14 вересня у школі відбулася виставка-конкурс «Квітковий вернісаж», вступом до якої стала літературно – музична композиція у виконанні учнів 8-11 класів.
Розмаїття композицій приваблювало око. Всі вони були яскраві, цікаві і неповторні, вражали своєю оригінальністю , креативністю та технікою виконання. Найкращими були листівка з міні-букетом «Соняшник» ( Бобрик Андріана, 1 клас), картина в стилі еко – декору « Останній цвіт хризантем ( Середа Валерія, 4 клас), сюжетна композиція « Ми різні, але ми єдині» за мотивами повісті І.Франка «Захар Беркут»( Стойко О., 5 клас), « Хатинка лісовичка» ( Бортник О., 3 клас), «Подорож смішариків» ( Родюк А., 4 клас), « Осіння фантазія» ( Стойко Ю., 4 клас), «Диво – птахи» ( групова робота учнів 7 класу Куліш А., Коваленко В.), листівка «Дівчина – осінь» ( Гусар А., 4 клас), «Іжачок» ( Бринь Д., 3 клас), «Барви осені» (колективна робота учнів 6 класу), топіарій « Осіннє дерево» ( групова робота учнів 7 класу Особи А. та Терещак Н.), «Павучок» ( Кіт Д., 2 клас).
Найактивнішими виявились учні 1-4 класів, проте взяли участь в конкурсі учні всіх класів школи. Дякуємо за те, що не пошкодували свого часу, доклали чимало зусиль, проявили фантазію. Журі було одностайним у визначенні переможців, які нагороджені грамотами.
Споглядайте і творіть красу, адже вона навколо нас, варто лише придивитись уважніше. Вона ж у кожній квіточці, стеблині та пелюстці, вона у кожній людині. Помічайте, даруйте красу! І самі будьте красивими!
Фотоматеріали: “КВІТКОВИЙ ВЕРНІСАЖ 2018”

Переглядів: 713 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]