Головна » 2014 » Березень » 3 » Виставка творчих робіт учнів
9:52 PM
Виставка творчих робіт учнів
Щороку в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів школі проводиться виставка творчих робіт учнів.  
Так, 27.02.2014 року відбулась виставка-огляд робіт гуртківців «Умілі руки» та  «Бісеринка» ( керівники гуртків Метліна  Оксана Вікторівни та Мартинець Катерина Миколаївна).

Представлені роботи виконані дітьми у різних техніках:традиційні українські народні (бісероплетення, вишивка, витинанка, в’язання),  сучасні техніки образотворчого та декоративно - вжиткового мистецтва (декоративний розпис, квілінг, паперопластика, колаж, аплікація, тканепластика, оригамі , широко представлена сучасна іграшка) та альтернативні, нетрадиційні техніки, їх змішані види .
Виставку відвідали всі учні та вчителі школи. І на завершення були відзначені кращі роботи. Композиції учасників гуртка «Бісеринка»:  учениці 3 класу Парандій Марти «Польові волошки»; «Квітуча орхідея» у виконанні учениці 3 класу Звозди Віталіни; «Гіацинт» - робота учениці 4 класу Мартинець Анастасії та роботи гуртка «Умілі руки»:Бінас Оксана «Метелик»  - печворк, Держило Наталія «Котики» - аплікація, Березюк Софія «Лялька-мотанка», Головко Наталія – орігамі «Квіти», Озоруба Юрій – ізонитка «Моя Україна» 





Організація таких виставок у школі є справжнім святом дитячої творчості. А радістьтворчостіведе до появивпевненості в собі, до самоствердження, а в майбутньому до вміння знайти себе у дорослому світі,  це не лише свято краси та мистецтва, визначеннянайкращихтворчихдосягнень, а й оцінка спільної праці керівників та їх вихованців.

       Кращі роботи учасників будуть представлені на районний етап виставки – конкурсу      „ Природа і фантазія”




Переглядів: 1712 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]