Головна » 2014 » Грудень » 11

Безкорислива практична допомога своєму ближньому або кому б то не було в усі часи являла собою фундамент доброти і людяності в усьому світі. 

   У сучасному суспільстві  поняття благодійності все частіше асоціюється з великими компаніями або окремими багатими людьми, спеціальними благодійними фондами або знаменитими брендами.

  З метою залучення  молоді до питань, спрямованих на поширення ідей милосердя, гуманності, доброчинності, напередодні Дня  благодійності , який цього річ припадає на 14 грудня, та свята о. Миколая у Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  9 грудня 2014 року відбувся традиційний благодійний ярмарок «Турбота і милосердя», до якого долучилися учні 1-11 класів, учителі, батьки та й просто небайдужі люди.

   План проведення заходу продумали члени учнів ... Читати далі »

Просмотров: 753 | Добавил: admin | Дата: 2014-12-11 | Комментарии (0)

    З метою розвитку та підтримки обдарованої молоді, заохочення до творчої самореалізації  04.12.2014 р. в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  під керівництвом учителя  трудового навчання, керівника гуртка «Умілі руки» Метліної О.В.  було проведено І етап новорічно – різдвяного конкурсу « Новорічна композиція», «Різвяний сувенір».  


На конкурс учні 5-11 класів представили роботи у техніці бісероплентіння, паперопластики, витинанки, вироби з солоного тіста: стилізовані ялинки, вітальні листівки, сюжетні композиції. Ви ... Читати далі »

Просмотров: 569 | Добавил: admin | Дата: 2014-12-11 | Комментарии (0)