Головна » 2012 » Березень » 23 » Тиждень правових знань
2:01 PM
Тиждень правових знань
З 19 по 23 березня у школі пройшов тиждень правових знань, який розпочався загальношкільною лінійкою "Відповідальність батьків за розвиток дитини".

 Учитель правознавства Іванюк І.І. провела в 9 класі відкритий урок "Кримінальне право та кримінальна відповідальність" за участі старшого оперуповноваженого у справах неповнолітніх Т.Д. Кіндрата. 

Учитель Годлєвська Р.П. провела урок основ здоров'я у 8 класі "Безпека у сучасному суспільстві. Кримінальна відповідальність неповнолітніх". 

Медична сестра Липівського відділення Миколаївської ЦРЛ Береза Г.В. доступно та цікаво розповіла учням 5-8 класів про ознаки та перебіг туберкульозу, профілактичні заходи та лікування. 

Учні 1-8 класів переглянули відеоролики "Туберкульозом може захворіти кожен", "Дитячий туберкульозпомогою" та за допомогою ЗДНВР Годлєвської Р.П.  і педагога - організатора Мартинець К.М. обговорили питання профілактики та захисту від туберкульозу. 

Разом з класними керівниками учні 1-11 класів написали попереджувальні диктанти "Туберкульоз - небезпечне інфекційне захворювання."
Переглядів: 1576 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]