Головна » 2012 » Березень » 23
З 19 по 23 березня у школі пройшов тиждень правових знань, який розпочався загальношкільною лінійкою "Відповідальність батьків за розвиток дитини".

 Учитель правознавства Іванюк І.І. провела в 9 класі відкритий урок "Кримінальне право та кримінальна відповідальність" за участі старшого оперуповноваженого у справах неповнолітніх Т.Д. Кіндрата. 

Учитель Годлєвська Р.П. провела урок основ здоров'я у 8 класі "Безпека у сучасному суспільстві. Кримінальна відповідальність неповнолітніх". 

Медична сестра Липівського відділення Миколаївської ЦРЛ Береза Г.В. доступно та цікаво розповіла учням 5-8 класів про ознаки та перебіг туберкульозу, профілактичні заходи та лікування. 
Просмотров: 1576 | Добавил: admin | Дата: 2012-03-23




З 12 по 23 березня у школі пройшла декада педмайстерності, в ході якої вчителі предметники провели відкриті уроки, пройшов творчий звіт вчителів, які атестуються, у шкільному методичному кабінеті оформлено виставку матеріалів "З досвіду роботи".
Просмотров: 717 | Добавил: admin | Дата: 2012-03-23

       

У свідомості українців березень асоціюється з іменем Тараса Шевченка – Великого Кобзаря України.

       Уже традиційно в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходять Шевченківські дні. На відзначення 198 річниці від дня народження Т.Г.Шевченка  було проведено низку заходів, які розпочалися загальношкільною лінійкою «Памяті Шевченка», яку  підготувала педагог – органі ... Читати далі »

Просмотров: 924 | Добавил: admin | Дата: 2012-03-23