Головна » 2017 » Вересень » 19 » АКЦІЯ "УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!"
9:58 PM
АКЦІЯ "УВАГА! ДІТИ НА ДОРОЗІ!"

З 1 по 20 вересня в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходила акція «Увага! Діти на дорозі!». В рамках цієї акції в школі пройшли профілактичні заходи з безпеки дорожнього руху відповідно до плану. Головною метою акції є збереження життя і здоров’я дітей на дорогах. До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму причетні і працівники нашої школи, і учні, і батьки – всі ті кому небайдуже збереження дитячого життя на дорозі. Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, класні керівники провели ГКК з правил безпечної поведінки на дорозі.

13 вересня пройшов показ мультфільмів «Азбука дорожньої безпеки» (для учнів 1-4 кл.) та 15 вересня – показ документального фільму «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам» (для учнів 5-11 кл.).

19 вересня відбувся конкурс малюнків на тему «Знай дорослий, знай дитя: Безпека руху – це життя» (1-4класи) .Переможцями конкурсу стали учні 3 класу.Всі учасники були нагороджені грамотами.

Під керівництвом педагога-організатора Мартинець К.М. та участі представників учнівського самоврядування був проведений флешмоб щодо безпеки на дорогах. Учасни флешмобу , учні 8-11 класів, вийшли да дорогу, біля якої розташована школа, зі знаками обмеження швидкості до 50 км/год та плакатами – попередженнями «Увага! Діти на дорозі!». У такий спосіб діти закликали водіїв знизити швидкість на тій частині дороги, яку вони щоденно перетинають, йдучи до школи.

Переглядів: 767 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]