Головна » 2014 » Грудень » 11 » Блаженніше давати, ніж приймати
5:03 PM
Блаженніше давати, ніж приймати

Безкорислива практична допомога своєму ближньому або кому б то не було в усі часи являла собою фундамент доброти і людяності в усьому світі. 

   У сучасному суспільстві  поняття благодійності все частіше асоціюється з великими компаніями або окремими багатими людьми, спеціальними благодійними фондами або знаменитими брендами.

  З метою залучення  молоді до питань, спрямованих на поширення ідей милосердя, гуманності, доброчинності, напередодні Дня  благодійності , який цього річ припадає на 14 грудня, та свята о. Миколая у Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів  9 грудня 2014 року відбувся традиційний благодійний ярмарок «Турбота і милосердя», до якого долучилися учні 1-11 класів, учителі, батьки та й просто небайдужі люди.

   План проведення заходу продумали члени учнівського самоврядування «Лідер» з педагогами – організаторами Земцовою С.Р. та Мацолою Д.І.. Старшокласники радо перейнялися ідеєю ярмарку:  у кафе «Цукерня», де господарювали дівчата 10 класу Кутнів Роксолана, Куліш Катерина, Гранковська Анастасія, Возна Тетяна, Перейма Анжеліка, відвідувачі, а середних були як учителі, так і учні, ласували смаколиками, випеченими дівчатами 8, 10 класів. Гамірно та весело було в імпровізованій перукарні «Ірина», в якій учениця  10 класу Нестерчук Ірина створювала неперевершені зачіски – коси, а Струк Наталія ( учениця 10 класу)  чарувала над художнім фарбуванням нігтів. У медпункті, який розташували в кабінеті заступника директора Годлєвської Р.П., учениці 11 класу Кухтій Марія та Дубик Юлія вимірювали бажаючим артеріальний тиск. Популярність на торзі користувалися деревця з бісеру, вазони – кактуси, плетені браслети – обереги, ляльки – мотанки та інші вироби, продавцями яких  були Тимчишин Марія ( учениця 10 класу) , Головко Наталія, Мокрик Тарас  та Петров Дмитро ( учні 8 класу). Відповідальну місію ( до речі, не вперше!) – збір коштів у скриньку -  виконав учень 11 класу Уський Мар’ян .

      Завжди радо відгукуються на пропозицію поярмаркувати приватні підприємці Стойко Р.І. ( магазин «Продукти»), Мисакович Я.І. ( магазин «Все для дому»), Пушкін О.В.( магазин «Продукти») та Охабська І.М. ( магазин «Скарбничка»).  Жителька Липівки Нагорна В.М. передала кошти та власні вишиванки для реалізації на  шкільному ярмарку .

     За порадою ССуСД виручені кошти  спрямовано на придбання необхідних речей  дітям з  багатодітної родини.

    У День благодійництва ми нагадуємо знамениті слова зі Святого Письма, які проголошують про те, що блаженніше давати, ніж приймати. Нехай кожен з нас спробує внести посильну лепту в будь - яку благу справу,  і спільно ми неодмінно помітимо, що саме такими вчинками і досягається порядок і загальне благополуччя, спокій і радість для всіх нас! З Днем благодійності Вас і нехай таких Днів буде більше в нашому житті!

 

                  Заступник директора з навчально – виховної роботи   Р.П.Годлєвська

Переглядів: 754 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]