Головна » 2015 » Листопад » 19 » Міжнародний день відмови від куріння в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів
10:25 PM
Міжнародний день відмови від куріння в Липівській ЗОШ І-ІІІ ступенів

Міжнародний день відмови від куріння відзначається щороку в третій четвер листопада, цьогоріч – 19 листопада. Цю традицію започаткувало Американське онкологічне товариство ще в 1977 році, оцінивши згубний вплив куріння на організм людини та здатність регулярного куріння провокувати розвиток раку. 

З цієї нагоди в Липівській ЗОШ I-III ступенів для учнів була проведена низка інформаційно-виховних заходів під керівництвом вчителя основ здоров’я Метліної О. В . Так, учні 5 -11 класів мали змогу отримати цікаву інформацію про шкоду тютюнопаління, переглянути рекламні антитютюнові відеоролики та мультфільми. Серед школярів нашої школи був проведений конкурс малюнків на тему «Ні-курінню!» 
Учні 9 класу підготували виступ агітбригади «Молодь за здоровий спосіб життя», під час якої ще раз прозвучала інформація про шкідливий вплив нікотину на організм людини. 
Діти заявили, що вони мають чудове право — право на життя і здоров’я, тому вони обирають здорове та щасливе майбутнє, в якому немає місця шкідливим звичкам і, зокрема, палінню.



 

 

 

Переглядів: 495 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]