Головна » 2015 » Травень » 30

Мамина пісня, батькова хата, дідусева казка, бабусина вишиванка, рушник, сорочка – все це наші національні символи. Вишиванка є оберегом , який зберігається в родині та передається у спадок. Кожен хрестик, колір нитки, орнамент несе в собі закодовану інформацію, повідомляючи про стать людини, її вік та регіон проживання. Але яку б інформацію не несла вишиванка, головним є те, що вона означає: краса переможе зло.

               У День вишиванки учні Липівської ЗОШ І-ІІІ ступенів долучились до загальнонаціонального флешмобу , одягли вишиванки та організували виставку вишитих робіт, виготовлених власноруч чи членами родини.

... Читати далі »
Просмотров: 731 | Добавил: admin | Дата: 2015-05-30 | Комментарии (0)

Суботній вечір, 23 травня, учні 8 класу Липівської ЗОШ з вчителем світової літератури Земцовою С.Р. провели у прекрасній атмосфері, побувавши на балеті «Дон Кіхот» у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. Соломії Крушельницької.

Більшість школярів вперше переступили поріг театру.
Перед початком вистави Світлана Романівна розповіла їм про історію
театру, про відомих акторів, які виступали на цій сцені. Приємно було
спостерігати за учнями, які намагалися зловити кожну деталь інтер’єру.

Сучасних дітей важко чимось здивувати, але нам це вдалось, познайомивши їх не тільки з Оперним театром, а із новим для них видом мистецтва – балетом.

Балет «Дон Кіхот» в 3-х діях. Музика Людвига Мінкуса. Лібрето Маріуса Петипа за&n ... Читати далі »

Просмотров: 413 | Добавил: admin | Дата: 2015-05-30 | Комментарии (0)