Головна » 2015 » Грудень » 02

1 грудня в Липівській ЗОШ I-III ст. було проведено одноденну акцію «Ні – СНІДу!» з метою забезпечення учнів інформацією про ВІЛ-СНІД, формування розуміння того, що тільки здоровий спосіб життя, їх поведінка та вчинки є гарантом запобігання ризику, а також навчання дітей приймати самостійні рішення в життєвих ситуаціях. У рамках акції проведено загальношкільну лінійку, години спілкування в 5 класі «ВІЛ- інфекція, СНІД - хвороба» під керівництвом Куліш Н.В.,в 7 класі «СНІД- загроза людству» під керівництвом Метліної О.В. та в 11 класі «Як уберегтися від СНІДу» під керівництвом Михайлів І.М.


 Серед школярів нашої школи був проведений конкурс малюнків на тему «СНІДу-Ні!». Учні 8 ... Читати далі »

Просмотров: 484 | Добавил: admin | Дата: 2015-12-02 | Комментарии (0)

Кожен із нас переосмислює нашу історію, трагічні її сторінки, які примушують стискатися людські серця. Одна з найстрашніших таких сторінок – Голодомор, який призвів до небачених безневинних жертв.


Упродовж тижня учні Липівської ЗОШ І-ІІІ ст.. згадували ці трагічні події. У початковій ланці нашої школи педагогом – організатором Дуткою Л.Р. було проведено акцію «Незабудки пам’яті». Бібліотекар Цар Г.В. підготувала книжково – журнальну виставку «Голодомор 1932-1933 років – геноцид українського народу». Класні керівники провели уроки пам’яті, виховні години на тему: «Жертви голодоморів та політичних репресій». Також учні школи переглянули відеофільм «Німа правда». Найбільше всіх зворушив урок – реквієм «Пам’ять серця», який підг ... Читати далі »

Просмотров: 438 | Добавил: admin | Дата: 2015-12-02 | Комментарии (0)