Головна » 2015 » Травень » 18 » НЕХАЙ ВОГОНЬ В СЕРЦЯХ ПАЛАЄ, А ПОЖЕЖ ХАЙ НЕ БУВАЄ
4:01 PM
НЕХАЙ ВОГОНЬ В СЕРЦЯХ ПАЛАЄ, А ПОЖЕЖ ХАЙ НЕ БУВАЄ

13 травня 2015 р. у Липівській ЗОШ було проведено позакласний захід "НЕХАЙ ВОГОНЬ В СЕРЦЯХ ПАЛАЄ, А ПОЖЕЖ ХАЙ НЕ БУВАЄ". На якому учні 2 класу (вчитель Цимбала Надія Андріївна) у формі інсценівок  та музичних номерів ( вчитель музичного мистецтва Денис Олена Володимирівна) продемонстрували небезпечні ситуації, які чатують на них у разі неправильного поводження із вогненебезпечними предметами,  та як  уникнути цієї небезпеки.

Учні 1-5 класів мали змогу пригадати причини виникнення надзвичайних подій та ситуацій з протипожежної тематики , а також знайомилися із професією вогнеборців. Що таке пожежа, як працюють вогнеборці у задимлених приміщеннях, що робити, якщо раптово натрапив на вибухонебезпечний предмет, якщо стався витік газу та багато інших корисних тем було продемонстровано на цьому святі.  А також другокласники показали глядачам,  як слід поводитися, щоб не допустити виникнення пожежі. Зокрема, нагадали, що ігри із сірниками є дуже небезпечними і можуть наробити багато лиха.

Тепер наші діти в жодному разі не потраплять у біду, а якщо вже так станеться,  то з легкістю подолають всі перешкоди та проблеми!

На завершення свята діти  відзначили важливість професії рятувальної служби та подякували  усім пожежникам за їх турботу і важку працю.

 

Переглядів: 691 | Додав: admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]